Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Online een professioneel cv maken | Berichten.org

Online een professioneel cv maken

Werkgevers kijken naar een cv om te zien of de sollicitant alle competenties bezit en aan alle voorwaarden voor de baan voldoet. Met de online cv maker van CV5 vult iedereen de voor een werkgever belangrijke zaken in en wordt er niets over het hoofd gezien. Het cv wordt ijzersterk en het ziet er goed uit met een van de vele professionele lay-outs.

Het valt tegenwoordig niet mee om een baan te vinden. De arbeidsmarkt is niet meer wat deze geweest is. Veel banen verdwijnen en het aantal werklozen wordt steeds groter. Het is 'normaal' dat er op een vacature meer dan honderd sollicitanten afkomen. Bedrijven zien door de bomen het bos niet meer en selecteren de eerste ronde puur op het uiterlijk van een CV. Na nog geen enkel woord gelezen te hebben verdwijnen er direct tientallen in de prullenbak. Het aanbieden van een uniek en professioneel CV maakt de kans op succes daarmee stukken groter.


Onderscheidend

Dankzij een sterk, persoonlijk en onderscheidend CV komen persoonlijkheden beter tot hun recht en zijn de kansen op de arbeidsmarkt groter.  Het onderscheiden van de menigte is een heel belangrijk punt binnen het vinden van een nieuwe baan. Daarnaast is het zelf maken van een CV niet altijd gemakkelijk en kan dit uren in beslag nemen. CV5 biedt kant-en-klare CV's die binnen een mum van tijd ingevuld kunnen worden. Verder zit er standaard een passende motivatiebrief bij. De professionaliteit neemt sterk toe door het CV en motivatiebrief in dezelfde onderscheidende combinatie aan te bieden.


Makkelijk aan te passen

Voor elke functie zijn er CV's beschikbaar, met prachtige layouts en designs. Het bestand is al kant-en-klaar, het is voldoende om er nog enkele gegevens in te zetten. Dit bespaart tijd, zodat er meer tijd overblijft voor het zoeken naar vacatures. De aanpassingen vinden plaats in Microsoft Word en het CV valt vervolgens als Word-document of in het PDF-formaat op te slaan. Na het aanmaken is het bestand direct uit te printen. Lukt het niet dan is er altijd ondersteuning beschikbaar. Samen met deze ondersteuning is het maken van een prikkelende CV een makkelijke taak.


Onze visie

Werkgevers ontvangen dagelijks talloze cv's. Het is dus van groot belang dat jouw cv de aandacht trekt om de kans op succes te vergroten. CV5 heeft als missie jou daar bij te helpen. Kijk voor meer informatie of vragen op cv5.nl/app


Bericht geschreven door: solliciteren
Aantal keer gelezen: 981x
Toegevoegd op: 2017-07-10 17:14:06
Laatst gewijzigd op: 2017-07-10 17:14:06

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen