Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Limited edition PS4 controller en camera | Berichten.org

Limited edition PS4 controller en camera

In 2014 bracht Sony de old-skool versie van de PlayStation 4 console uit. De console heeft de originele kleur van de allereerste PlayStation. Omdat er maar heel weinig exemplaren van deze speciale console zijn gemaakt, zijn de consoles nu duizenden euro's per stuk waard. De PS4 gamers houden dus wel van nostalgie. Sony speelt daar nu weer op in door een Limited Edition PlayStation 4 controller uit te brengen in de kleur Original Grey.

20th Edition PlayStation 4 controller grijsDe 20th Edition PS4 controller wordt uitgebracht ter ere van het 20-jarig bestaan van de PlayStation. De kleur van de controller wordt zoals gezegd grijs. Ook het PS-logo op de controller zal het oude logo zijn. Voor de rest heeft de controller geen extra functies dan de huidige PS4 controllers. Verwacht wordt dat de speciale Limited Edition controller eind van dit jaar in Nederland verkrijgbaar is tegen een prijs tussen de 60 en 70 euro.

Limited Edition PS4 headset


Naast een speciale controller, komt er ook een speciale officiële PS4 headset. Ook deze headset heeft de kleur grijs. De headset is draadloos te gebruiken en zal naar verwachting rond de 90 of 100 euro gaan kosten. De PS4 headset maakt gebruik van 7.1 geluid en kan ingesteld worden met een app via de smartphone of tablet. 

Geen Limited Edition PS4 cameraEen opvallend feit is dat Sony geen limited edition uitvoering van de PS4 camera heeft aangekondigd. Veel spelers zouden namelijk graag al hun PlayStation 4 accessoires in dezelfde kleur willen, namelijk Original Grey. Het niet uitbrengen van een 20th Edition PS4 camera is voor veel mensen een teken aan de wand dat Sony de camera als een flop ziet. De verkoopcijfers van de Playstation camera zijn namelijk zeer tegengevallen. Dit komt mede omdat veel game-ontwikkelaars de functionaliteiten van de camera niet benutten in hun games. Hierdoor is de PS4 camera meer een gadget dan een noodzakelijk accessoire voor elke gamer.

Wanneer je een 20th Anniversary Edition PlayStation 4 controller of headset wil, moet je er snel bij zijn. De oplage van de producten is namelijk minimaal en op is op.

Bericht geschreven door: wesselvleij
Aantal keer gelezen: 2351x
Toegevoegd op: 2017-06-25 15:31:40
Laatst gewijzigd op: 2017-06-25 15:31:40

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen