Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Artikel marketing makkelijker dan ooit | Berichten.org

Artikel marketing makkelijker dan ooit

Artikel marketing is erg belangrijk en gelukkig makkelijk toe te passen. Er zijn wel wat regels waar je je aan moet houden, anders heeft het weinig nut. In onderstaande artikel vind je uitleg.

Artikel marketing is een manier van online marketing en met deze methode krijg je op een redelijk makkelijke manier jouw website hoger in google. Hoe werkt dit?

 Als je relevante teksten schrijft met de juiste backlinks, koppen en afbeeldingen zul je al snel merken dat je artikel vaker gelezen wordt, als belangrijkere site wordt beschouwd endaardoor hoger in Google komt. Door de interessante teksten lok je meer bezoekers naar je website.
 
Teveel backlinks is niet goed en moet je voorkomen. Een andere manier van artikels verspreiden is middels een bijpassend gastblog. Hier kun je dan een leuk artikel schrijven over een bepaalde dienst, product., evenement of ervaring. Vaak mag je hier dan ook een link naar jouw site plaatsen want weer goed is voor jouw positie in Google. Dit gastbloggen is soms betaald maar soms ook gratis.

Richtlijnen artikel marketing 

Bij het schrijven van content is het raadzaam om een aantal richtlijnen in gedachte te houden. Zo is het aantal woorden van belang. teksten onder de 200 woorden is af te raden. Ook lange artikels doen het goed. Houdt de teksten wel interessant voor de lezer door het een leuke lay out te geven. Een ander erg belangrijke richtlijn is dat je ervoor moet zorgen dat je geen duplicate content hebt. Als derde punt is het kiezen van de juiste keywords erg belangrijk. Je kunt op zoek gaan naar keywords waar vaak naar gezocht wordt maar weinig concurrentie heeft. Ook afbeeldingen mag je niet zomaar kopieren en plakken. Als je zelf geen fotos kan maken of afbeeldingen hebt, dan is een website met gratis afbeeldingen een goede optie.

Bericht geschreven door: loodgieteradvies
Aantal keer gelezen: 1503x
Toegevoegd op: 2016-12-08 13:28:22
Laatst gewijzigd op: 2016-12-08 13:28:22

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen