Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Waarom sokken abonnementen zo handig zijn | Berichten.org

Waarom sokken abonnementen zo handig zijn

Tegenwoordig zie je het aantal winkel mogelijkheden via internet steeds meer toenemen en dit gaat ten kosten van de fysieke winkels. Je hoeft iets maar te bestellen en je hebt het de volgende dag al in huis. Meubels, boeken, kleding. Eenmalig of in vorm van een abonnement. Vooral bij de abonnementen is een stijgende lijn te zien.
De abonnementen zijn vooral populair onder de mannen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat mannen nou eenmaal minder van winkelen houden dan vrouwen. Een abonnement van sokken is bijvoorbeeld ideaal. Zo hoeft men niet meer de stad in voor een paar sokken. Elke maand wordt er een paar (of meer) opgestuurd. Goedkope effen donkere of kwalitatief goede unieke sokken, ze zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn verschillende aanbieders als het gaat om de sokken abonnementen. Elke maand een verassende sok in je brievenbus, makkelijker kan niet. Zo hoeven vrouwen zich niet meer te storen aan de welbekende sokken met gaten of twee paar verschillende sokken.  
Een abonnement op de krant of magazine was al bekend, nu heb je ook abonnementen op ondergoed, voedsel en ga zo maar door. Het abonnementen concept is afkomstig uit Amerika en daar wordt er op grote schaal gebruik van deze verkoop variant. De abonnementen worden met name gebruikt door mensen met de leeftijd tussen de 35 - 45 jaar. Dit waarschijnlijk doordat deze groep mensen druk is met werk, kinderen en alles eromheen. Veel mensen zijn het hebben van een abonnement gecombineerd met kleding of eten nog niet gewend. Dit zal over 5 jaar de normaalste zaak van de wereld zijn net zoals gas, water en electriciteit dat nu is.  Wat verwacht jij dat er komen gaat? Welke producten zouden normaal zijn als abonnement en welke zou men blijven kopen in de winkel? Wij zijn erg benieuwd naar wat de toekomst ons gaat brengen.  

Bericht geschreven door: loodgieteradvies
Aantal keer gelezen: 3341x
Toegevoegd op: 2016-11-17 13:33:18
Laatst gewijzigd op: 2016-11-17 13:33:18

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen