Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Ng Ying Kungfu trainen in Apeldoorn | Berichten.org

Ng Ying Kungfu trainen in Apeldoorn

De maatschappij verhard en steeds meer mensen hebben een onveilig gevoel. Alleen al voor het zelfvertrouwen zou je al een vorm van kung fu kunnen gaan trainen. Dit artikel gaat over het Ng Ying Kungfu in Apeldoorn.
Het is altijd goed om een vorm van weerbaarheid en vechtsport te trainen. Sommigen zoeken een wat modernere vechtsport  zoals Krav Maga of Systema. Anderen zoeken karate, kendo of iets als mma of kickboksen.

Het Chinese Kungfu is ook een zeer geschikte en bijzondere vechtsport. Het  is een totaalpakket waarin verschillende kringskunsten zijn opgenomen. Het kungfu doet namelijk vormen, wapentraining: stok zwaard ketting waaier en meer, Chinees Kickboksen Sanshou of Sanda, Tai Chi Chuan  maar ook Qi Qong.

Op al deze prachtige vlakken kan een kungfu leerling zich ontwikkelen. In Apeldoorn bij de Long Juan Feng sportschool  wordt het Ng Ying Kungfu beoefend. Het Ng Ying Kuen is een zuid Chinese vechtsport  niet te verwarren met het kungfu van de Shaolin Monniken. De zuidstijlen zijn veelal anders dan noord shaolin en we hebben de focus meer op effectiviteit en toepasbaarheid van de technieken.

Ng Ying Kuen is de vuist van de 5 dieren, in de basis leren mensen tijger, luipaar, kraanvogel, slang en draak waarna er over gegaan  word naar andere dieren. De dieren kungfu stijlen zijn  zo enorm populair omdat ze zo mooi zijn en super effectief.
Krachtige blokken, stoten en trappen, effectieve weerbaarheid dat is waar het Ng Ying Kuen voor staat. Ook worden er elementen terug gevonden die ook aanwezig zijn in het Wing Chun Kungfu.

De lessen bij de Long Juan Feng sportschool Apeldoorn worden gegeven door sifu Douwe ter Horst tesamen met zijn goede maat sifu Patrick van Steen.

Kortom een ieder is aan te raden om een keer ergens een proelfes kungfu te volgen! Zai Jian ! Tot gauw!

Bericht geschreven door: NgYing
Aantal keer gelezen: 1261x
Toegevoegd op: 2016-11-01 18:54:40
Laatst gewijzigd op: 2016-11-01 18:54:40

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen