Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Je eerste e-liquid kopen | Berichten.org

Je eerste e-liquid kopen

Als je hebt uitgekozen welke e-sigaret je wil gaan gebruiken om te dampen dan is de logische volgende beslissing het kiezen van een e-liquid. In onderstaand artikel gaan wij jouw vertellen waar op te letten bij het kopen van je eerste e-liquid.
E-liquid is een nicotine oplossing die opgebouwd is uit propyleenglycol, plantaardige glycerine, nicotine en gedestilleerd water. De eerste twee ingrediënten worden ook in de Europese voedingsindustrie gebruikt. Als je een sigaret rookt heb je bepaalde kriebel in je keel deze wordt opgewerkt door de propyleen glycol in de e-liquid. De plantaardige glycerine is een zoetstof, met deze stof wordt een bepaalde smaak toegevoegd aan de e-liquid. En nicotine is de stof waar een roker naar opzoek is, deze zit ook in de e-liquids. Wat gedestilleerd water is hoeven we niet uit te leggen neem ik aan.

E-liquid is verkrijgbaar in vele smaak variaties, van tabak, fruit, snoep, frisdrank en nog veel meer verschillende smaken. Het uitkiezen van een smaak is een persoonlijke keuze, hierbij kunnen we je dan ook niet echt helpen.

E-liquid en nicotine
Wel kunnen we je helpen bij hoeveel nicotine in je e-liquid dient te zitten. E-liquid bestaat ook uit een aantal verschillende nicotine gehaltes, de meest gangbare zijn 0,6,12 en 18mg nicotine per ml e-liquid.

Als je een e-liquid dampt met te veel nicotine dan kun je een onprettig gevoel in je keel ervaren en in het ergste geval kun je er duizelig van worden. Als dit het geval is dan adviseren wij je een stap terug te doen in het nicotine gehalte van je e-liquid.

Iemand die een e-liquid dampt met te weinig nicotine die blijft maar door en door dampen, na circa vijf teugen zou je voldaan moeten zijn. Als dit niet het geval is adviseren wij je een stap hoger te gaan in het nicotine gehalte.

Bericht geschreven door: Vincent89
Aantal keer gelezen: 111x
Toegevoegd op: 2016-09-30 13:23:19
Laatst gewijzigd op: 2016-09-30 13:23:19

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen