Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
kunstkerstboom kopen in plaats van een echte kerstboom | Berichten.org

kunstkerstboom kopen in plaats van een echte kerstboom

wil jij ook een neppe kerstboom die lijk op een echte kerstboom maar wil je er eerst meer over weten lees dan dit artikel door.
Een kunstkerstboom kan nu zelfs als een illusie dienen van een echte kerstboom, volgens de mannen van de kerstboom-zaak. Al willen ze beiden kerstbomen niet echt of nep noemen er is een klein verschil tussen deze twee soorten die bijna volledig buitenbeeld raakt. Hoogwaardige kunstkerstbomen zijn namelijk eigenlijk niet meer te onderscheiden van een echte kerstboom en er zijn ook veel experimenten geweest om te kijken of de consument een kunstkerstboom kon vinden tussen een groep echte kerstbomen , en jullie mogen raden hoeveel mensen het goed hadden.  Juist bijna niemand. Als je dit artikel leest dan zal dit artikel ervoor zorgen dat je meer te weten  komt over deze bijna realistische kerstbomen.

De echte kerstbomen zijn overbodig en duur
De realistische kerstbomen zijn inmiddels overbodig en zeker niet betaalbaar te noemen. Als je kijkt dat je realistische kwaliteit kunstkerstbomen kan krijgen vanaf honderd euro wat bijna niet te onderscheiden is van echte kerstbomen. En als je dat neerlegt naast een echte kerstboom die je jaarlijks voor 15 tot 30 euro moet worden vervangen met al het gerompslomp wat daarnaast komt heb je de neppe kerstboom al in vier jaar terug verdient. Daarnaast zorgt de kunstkerstboom voor veel gemak en aangezien het verschil niet zichtbaar is en zelfs de geur en dennen gemanipuleerd kunnen worden is er geen reden meer om een echte kerstboom te nemen.

Nordmanspar kopen of kunstkerstboom kopen?

Weet je nog niet wat voor kerstboom je graag wilt kopen? Je kan een neppe kerstboom kopen of bijvoorbeeld een Nordmanspar. Het voordeel is wel dat het nu mogelijk is om dat jaarlijkse gerompslomp van een echte kerstboom overboord te gooien door een Nordmanspar te kopen. De kunstkerstbomen zijn overigens van nog veel meer gemakken voorzien want een neppe kerstboom kan je jaarlijks opbergen in 15 minuten tijd, hij is niet van een echte kerstboom te onderscheiden en als klap op de vuurpijl kan je hem zelfs dezelfde dennen en geur geven  als een echte dennenboom.

Bericht geschreven door: jeroenblogs
Aantal keer gelezen: 764x
Toegevoegd op: 2016-06-03 09:50:35
Laatst gewijzigd op: 2016-06-03 09:50:35

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen