Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
De eerste opvouwbare container ter wereld die ISO en CSC is gecertificeerd. | Berichten.org

De eerste opvouwbare container ter wereld die ISO en CSC is gecertificeerd.

De eerste opvouwbare container ter wereld die ISO en CSC is gecertificeerd. Lees verder om meer informatie te vergaren over deze geweldige container! Veel leesplezier

Containers stonden aan het begin van de internationale handel. En de zeecontainer is uitgevonden in de jaren dertig door Maclom Mclean. Hoewel er weinig grootte veranderingen aan de containers zijn geweest is de opvouwbare container een hele goede innovatie. Veel schepen varen met lege containers en dat is zonde voor het milieu. De opvouwbare container is een echte doorbraak om ruimte te besparen.
Wat zijn de voordelen van een opvouwbare container? Ten eerste is deze container ISO en CSC gecertificeerd als eerste van heel de wereld. De opvouwbare container bespaart veel ruimte op een container schip, trein of vrachtwagen. Er kunnen 4 containers op de plaats van 1 lege container. Dit betekend dat je 4x minder ruimte nodig hebt voor lege containers. En ook scheelt het wat in de portemonnee. Door dat je niet meer lege containers heen en weer stuurt en voor 1 lege container 4 lege opvouwbare containers meeneemt scheelt dit natuurlijk ook veel geld.

De opvouwbare container heeft dezelfde maat als de standaard maat van containers. Het is een snel en gemakkelijk uitvouwbare container. In samen werking gemaakt met Holland innovations. Het is hun als eerste gelukt om een container te maken die gecertificeerd is in heel de wereld.
Caru
Caru is degene die deze opvouwbare containers verkoopt genaamd de 4FOLD. Een 40ft container die opvouwbaar is en ISO, CSC gecertificeerd is. Caru is gevestigd in Rotterdam en is een van de grootste container verkoop en verhuur van Nederland. Door de jaren heen is CARU Containers uitgegroeid tot een van de grootste handelaren van nieuwe en gebruikte containers ter wereld. Daarnaast heeft de toename van onze leasevloot ervoor gezorgd dat CARU Containers wereldwijd tot de 15 grootste leasingmaatschappijen behoort.
Sinds enkele jaren heeft CARU Containers ook een gespecialiseerde afdeling voor DNV gecertificeerde offshore containers.


Bericht geschreven door: Lois
Aantal keer gelezen: 576x
Toegevoegd op: 2016-03-08 17:49:37
Laatst gewijzigd op: 2016-03-08 17:49:37

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen