Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
groenbeleggingen | Berichten.org

groenbeleggingen

De wegwerpmaatschappij geeft de natuur een enorme klap. Het mag duidelijk zijn dat we alleemaal een steentje moeten gaan bijdragen vroeg of laat.Wat doet u?
Tegenwoordig worden er platic zakken voor het plastic scheiden geleverd. Wellicht wordt de Nederlander hiermee wat bewuster zodra het te portemonnee aantast. Plastic scheiden scheelt enorm in de vuiliszakken waar je in sommige gemeentes voor moet betalen. Milieubelasting gaat omhoog evenredig an de belasting die het op moedertje natuur zelf heeft. Helaas worden er door de gemeentes zich niet aan de wettelijke max gehouden van de belasting die ze vragen per inwoner. Hierdoor kunnen mensen flink met de neus op de feiten gedrukt worden als de rekeningen verschijnen. Olieprijzen dalen wat zeker niet goed is voor het milieu want de hummers komen weer de garage uit. Het feit dat grote oliemaatschappijen de kraan hebben dichtgegooid omdat het op dit moment niet meer rendabel genoeg is om hun olie tegen zo'n lage prijs te verkopen geeft maar tijdelijk rust.
De bijen verdwijnen en de subsidies voor elektrisch rijden worden ook steeds minder. Let wel voor de plastic zakjes moet nu wel in de winkel betaald gaan worden maar dat is enkel het topje van de ijsberg. Zolang mensen zicht niet bewust zijn van hun bijdarge aan het milieu nemen ze van huis geen extra zak mee en zijn ze dus min of meer verplicht een plastic zakje te kopen en voor die paar cent gaat ook niemand huilen. Er rijzen momenteel een heleboel nieuwe groenfondsen en beleggingen uit de grond hiermee kan een investeerder zowel zijn portemonnee spekken als een daadwerkelijke bijdrage leveren aan het overleven van de mensheid. Dit geld wel op langertermijn zo'n investering want het is nou niet direct dat je de kosten van een zonnepaneel eruit hebt of dat moedertje aarde er mee ophoudt.

Bericht geschreven door: stijn meesters
Aantal keer gelezen: 1075x
Toegevoegd op: 2016-03-01 15:46:25
Laatst gewijzigd op: 2016-03-01 15:46:25

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen