Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Autoruit vervangen zonder kosten: kan dat? | Berichten.org

Autoruit vervangen zonder kosten: kan dat?

Een autoruit vervangen en daar vervolgens geen factuur voor ontvangen: is dat mogelijk? Hoe kan de professionele hersteller ervoor zorgen dat u niets hoeft te betalen?
U heeft er uiteraard een goede autoverzekering voor nodig, minimaal een WA Plus of WA Beperkt Casco dekking. Binnen de autoverzekering is er dan sprake van dekking voor ruitschade, zodat u de kosten niet zelf hoeft te betalen. In plaats daarvan zal de verzekeraar de kosten op zich nemen, indien er sprake is van een eigen risico van €150 kan de hersteller dat voor u overnemen.

Waarom is het gratis?

Het vervangen van een autoruit kost over het algemeen een paar honderd euro. Indien er sprake is van een eigen risico neemt de hersteller de eerste €150 voor z’n rekening. Boven dat bedrag zal de verzekeraar uitkeren, waardoor die de rest van de rekening betaalt. Het gevolg? U hoeft geen kosten te maken, het vervangen van de autoruit is helemaal gratis. Houd er rekening mee dat het bij een barst verstandig is om de autoruit te vervangen, indien er slechts een sterretje in zit valt dat over het algemeen goed te herstellen met de daarvoor bedoelde speciale hars.

Direct uw autoruit vervangen                                       

Wilt u direct uw autoruit vervangen, bijvoorbeeld omdat er een barst in is gekomen en u er eigenlijk de weg niet meer mee op durft? Geen probleem, de professionele herstellers komen gewoon naar u toe en kunnen u vlot van dienst zijn. U kunt er gewoon op wachten terwijl de specialist de autoruit zal vervangen, zodat u vervolgens weer vlot veilig de weg op kunt. Een autoruit vervangen hoeft slechts een half uurtje tot een uurtje te duren, maak dus meteen een afspraak om uw autoruit te laten vervangen of herstellen.

Bericht geschreven door: Ppieters
Aantal keer gelezen: 482x
Toegevoegd op: 2016-02-01 13:15:45
Laatst gewijzigd op: 2016-02-01 13:15:45

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen