Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Online lenzen bestellen | Berichten.org

Online lenzen bestellen

Online uw lenzen bestellen is makkelijk en ze worden snel bij u thuisbezorgd. U moet natuurlijk wel de sterkte weten van uw lenzen, dan is zijn ze zo online bestelt. De lenzen zijn vaak goedkoper dan bij een normale opticien. Ook andere benodigdheden als lenzen vloeistof zijn vaak goedkoper. Dit omdat Lensoptiek alles groot in kan kopen en minder kosten heeft dan een normale opticien. Bij de kosten moet u denken aan een duurder pand en marketing kosten.

Bij Lensoptiek.nl staat de service hoog in het vaandel, dit houd in dat wij u altijd dezelfde, goede zorgen willen verlenen als de originele opticien. U kunt bij ons natuurlijk altijd terecht voor al uw vragen. Bij ons doet u dat via mail, deze wordt altijd zo snel mogelijk beantwoord. Daarmee geeft Lensoptiek.nl u het gemak van het online lenzen bestellen en de service van een uitstekende opticien.

 
U weet welke lenzen u nodig wanneer u eerder bij een opticien bent geweest. De sterkte van lenzen staat altijd in het 'recept' die u bij het bezoek aan de oogspecialist heeft gekregen. U kiest de juiste soorten lenzen voor u: Dag, week, maand of half jaar lenzen. Om te kiezen voor lenzen die het beste bij u passen zijn er een aantal filmpjes te vinden die u helpen bij die keuze. Daardoor kunt u uw lenzen makkelijk bestellen bij lensoptiek.nl. De kwaliteit van de lenzen is hoger of hetzelfde als van een normale opticien alleen de prijs is veel interessanter omdat de prijzen veel lager liggen. Doordat lensoptiek goedkoop inkoopt krijgt u veel meer korting. Deze korting wordt naar u doorberekend waardoor u nooit teveel betaald. Bij een bestelling van boven de € 75,- is de bezorgen helemaal gratis. Daar bij komt nog dat de bestellingen tussen 2 en 5 werkdagen bij u thuis bezorgd worden. U heeft dan ook enorm veel gemak door bij ons te bestellen.

Lenzen accessoires
Naast de lenzen en de lenzenvloeistof kunt u ook bij ons terecht voor accessoires zoals lenzenhouders en hulpmiddelen waarmee de lenzen in de ogen gebracht kunnen wroden. Dit zijn zuigertjes waar op lenzen kunnen worden gezet, daardoor kunt u de lenzen makkelijk en schoon aanbrengen in uw ogen. Ook zijn er leuke lenzenhouders in de vorm van dieren, zoals een kikker of een olifant.

Bent u nieuwsgierig geworden om uw lenzen online te bestellen. Ga dan snel naar onze website.

Bericht geschreven door: gerard
Aantal keer gelezen: 894x
Toegevoegd op: 2015-12-30 16:13:13
Laatst gewijzigd op: 2015-12-30 16:13:13

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen