Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Nooit meer gemiste oproepen | Berichten.org

Nooit meer gemiste oproepen

Het zakenleven kan druk en stressvol zijn. Dit kan leiden tot overspannen raken wat niet goed is voor de gezondheid. Vaak wordt dit veroorzaakt door kleine taken die niet zo ontzettend belangrijk zijn, maar wel je aandacht vereisen. Een bekent voorbeeld hiervan is het beantwoorden van de telefoon.
Niet iedereen heeft nog een receptioniste voor het beantwoorden van telefoontjes. Het kan namelijk een groot werk zijn en soms is die extra medewerker dan hard nodig. Je wilt namelijk je klanten de beste service kunnen bieden. Je wilt geen klanten moeten verliezen aan de concurrent simpelweg omdat er een telefoontje niet opgenomen kan worden.

Een kleinere onderneming kiest misschien minder snel voor een extra medewerker met als enigste doel het beantwoorden van telefoontjes. Een nieuwe medewerker is een grote investering en lijkt het een beetje zonde om die medewerker als enigste taak het beantwoorden van telefoontjes geven. Maar uit onderzoek blijkt dat juist door slecht telefonisch bereikbaar te zijn bedrijven jaarlijks duizenden euro’s mislopen. Dit is natuurlijk gemiddeld en verschilt per branche, maar de totale misgelopen opbrengsten liggen flink hoger dan verwacht.

Het is het risico dus niet waard om een telefoontje te missen terwijl je telefoon uit geschakeld is, omdat u bijvoorbeeld in een vergadering zit. Daarnaast blijkt het dat consumenten nog steeds erg graag telefonisch contact hebben. Bedrijven zijn vaak in allerlei manieren goed bereikbaar, zoals mail of social media. Het is ook redelijk makkelijk op die punten bereikbaar te zijn, maar uit onderzoek van ATG blijkt dat de consument de voorkeur toch blijft geven aan telefonisch contact met een medewerker.

Kortom, veel bedrijven lopen veel opbrengsten mis omdat ze niet het verlangen van de consument goed kennen en de consument wilt graag het bedrijf nog steeds bereiken via de telefoon. Om nooit meer een telefoontje te hoeven missen tijdens een vergadering is het verstandig om een inbound callcenter in te zetten. Door het gebruik van zo’n telefoonservice kunt u altijd bereikbaar zijn en dat op een professionele manier. Daarnaast bespaart het u de kosten van het inwerken en inhuren van een extra medewerker. Het is goedkoop en flexibel.

Bericht geschreven door: GebruikerX
Aantal keer gelezen: 1398x
Toegevoegd op: 2015-11-11 15:55:55
Laatst gewijzigd op: 2015-11-11 15:55:55

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen