Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Armband kopen | Berichten.org

Armband kopen

Een Armband kopen kan tegenwoordig gemakkelijk online, naast een groot aanbod, kleinere prijzen en gemakkelijk, gratis thuisbezorgd. Een goede sieradenshop om een armband te kopen is http://ikbensieraden.nl Deze heeft een zeer groot sieradenaanbod en zeer kleine prijzen! Uiteraard worden de sieraden die online gekocht worden gratis binnen enkele dagen bij uw gewenste adres afgeleverd. Betaling van sieraden kan door middel van Ideal.

Armband kopen

Vanwege het grote en uiteenlopende aanbod van armbanden  kan het lastig zijn wanneer je een armband wil kopen om precies te krijgen wat je wilt. Het is daarom raadzaam over enkele punten na te denken  voordat je een armband gaat kopen.

 

Stijl en pasvorm

Het aantal stijlen van armanden lijkt zo eindeloos als het bestaan van de armband zelf. Toch is het mogelijk te categoriseren. Enkele hoofd typen zijn de slaven armbanden ,tennis armaband , de bedelarmband  de parelarmband en de plaat en schakel armband.

 

De slavenarmband is een tijdloze klassierer met een ronde vorm die niet buigt. De armband kan om de pols geschoven worden maar er zijn ook modellen met een sluiting. Als je een armband koopt let dan op welke practischer voor je is. Slavenarmbanden varieren van material en kunnen in hele luxe uitvoeringen gevonden worden. Matriaal is uiteenlopend maar meestal stevige metalen zoals goud,zilver en edelstaal.

De tennisarmband stond vroeger meer bekend als de “eternity bracelet” het was tennis kampioen Chris Evert die tijdens een US open de wedstrijd liet stoppen omdat ze gemerkt had dat haar  armband was verdwenen tijdens het spel. Vanaf toen werd de dunne armband met een aaneenschakeling van diamanten de tennisarmband genoemd. Als je een tennisarmband koopt ga vooraf na welke edelstenen of combinatie van steentjes je erin wil. Het hoeven niet special diamanten te zijn.

De parelarmband spreekt voor zich, de parels maken hem. Of het nou een rij parels is of onderbroken met metaal of edelstenen de parelarmband is zeker een aanrader voor zij die van parels houden.

De schakel armband deze is al heel lang een van de meest populaire armbanden en bestaat uit schakels in verschillende modellen. Ven fijne elegante dunne schakels tot robuuste stoere, in een variëteit aan materiaal. Als je een schakelarmband koopt let wel op dat schakels een nadeel hebben en dat is dat ze stuk kunnen gaan in tegenstelling tot bijvoorbeeld de slaven armband.

Nog een favorite is de bedelarmband. Hieraan kunnen “bedeltjes” stukjes metal vormpjes, edelsteentjes worden toegevoegd. Deze is erg populair in familie tradities moederdag en huwelijks cadeaus. Als je een bedelarmband koopt heb je veel opties om aan toe te voegen wat jij zelf wilt.

 


Bericht geschreven door: Woutert
Aantal keer gelezen: 1209x
Toegevoegd op: 2015-09-20 11:25:48
Laatst gewijzigd op: 2015-09-20 11:25:48

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen