Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Beauty review website | Berichten.org

Beauty review website

We gebruiken cosmetica producten om er mooier uit te zien. Maar welke cosmetica producten helpen nou echt? Choosebeauty.nl is een beauty website waar je door middel van reviews van andere bezoekers er achter kunt komen welke cosmetica producten wel of niet werken.

Choosebeauty.nl is opgericht om mensen te helpen er nog beter uit te zien. Als je we de beloften van cosmetica fabrikanten moeten geloven dan zou niemand meer rimpels, acne of een droge huid hebben. Helaas is het zo dat niet alle cosmetica producten doen wat ze beloven. Als iedereen zijn mening geeft over de producten die hij/zij gebruikt dan helpen we elkaar naar de beste beauty producten.

 

Het geven van een review op de website van Choosebeauty  is heel eenvoudig. Je kunt een account aanmaken maar ook gewoon inloggen via Facebook. Als je inlogt via Facebook kun je alsnog een nickname kiezen en wordt jouw profielfoto niet getoond. Het wordt dus enkel gebruikt om het inloggen sneller te maken. Bij de producten kun je een review schrijven door middel van een cijfer en een beschrijving. Er is alles in het werk gesteld dat dit jou maar zo weinig mogelijk tijd kost. Het geven van reviews wordt bovendien goed beloond. Als je namelijk veel en goede reviews schrijft word je vanzelf benaderd om producten te testen. Die krijg je dan gratis en voor niets opgestuurd om daar een review over te schrijven. Hoe leuk is dat?


Naast beauty reviews kun je ook terecht voor beauty tips. In deze beauty tips kun je bijvoorbeeld lezen hoe jij perfect make up kunt aanbrengen, je wenkbrauwen kunt verven en je goed beschermd tegen de zon. Deze beauty tips zijn zeker de moeite waard om te lezen.


Choosebeauty heeft ook een beauty blog. In deze beauty blog kunnen diverse experts hun expertise delen met de bezoekers. Op deze manier wil Choosebeauty iedereen de gelegenheid geven om hun kennis aan haar bezoekers over te dragen. Ook vindt je hier diverse ervaringen met verschillende cosmetische behandelingen die Choosebeauty voor jou uitprobeert. Verder houdt de beauty nieuws sectie je op de hoogte van de nieuwste producten op het gebied van beauty.


Bezoek de website van Choosebeauty via: http://www.choosebeauty.nl/

 

Bericht geschreven door: Choosebeauty
Aantal keer gelezen: 1129x
Toegevoegd op: 2015-08-05 21:05:14
Laatst gewijzigd op: 2015-08-05 21:05:14

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen