Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Geld verdienen met je smartphone | Berichten.org

Geld verdienen met je smartphone

Er zijn al een behoorlijk aantal verschillende manieren waarop je met een telefoon, zowel vast als mobiel, geld kunt verdienen. Het aantal is zelfs zo groot dat ik mij moet beperken tot slechts een paar methoden die mij aanspreken.

Vast toestel

Een van de makkelijkste manieren om met een vaste lijn geld te verdienen, is gebruik maken van een 0900 nummer. Vanaf 1 januari 2015 bestaat deze mogelijkheid alleen nog voor betalende klanten en kost een paar honderd euro.

 

Smartphone

Voor Smartphone bezitters zijn er in de GooglePlay-Store and I-Store verschillende Apps waarmee je credits kunt verdienen door bijvoorbeeld Apps te installeren en beoordelen.

Ook BinaryTrading platforms als plus500 en RBoptions bieden gratis Apps aan die toegang geven tot en het mogelijk maken met je telefoon binaire opties te kopen en verkopen.

Enige kennis van beurs en handel in opties is onontbeerlijk, anders lijkt dit meer op roulette spelen en kun je je geld net zo snel kwijt als rijk zijn.

 

Een nieuwe speler in de mobiele markt is CliXzz. De CliXzzApp, tot medio juni 2015 alleen nog voor Android in de GooglePlay, geeft toegang tot diverse platforms onder andere deals.clixzz.com en auctions.clixzz.com.

CliXzzPromoOm de gratis CliXzz App te promoten, krijgen alle nieuwe gratis gebruikers 5 Bonus CliXzz en verdien je er 10 door hem te delen. Voor tweede generatie nog eens 15. CliXzz is het interne betaalmiddel en 1CliXzz = €1,-

Meer informatie via clixzz.tk


Bericht geschreven door: ovpc
Aantal keer gelezen: 1500x
Toegevoegd op: 2015-06-02 12:13:45
Laatst gewijzigd op: 2015-06-02 12:13:45

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen