Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
TonZon vloerverwarming | Berichten.org

TonZon vloerverwarming

De dubbele TonZon-aanpak, met stevige Bodemfolie op de kruipruimtebodem en de innovatieve Thermoskussens tegen de onderkant van de vloer, is goed te zien in dit filmpje: Met deze aanpak krijgt u al meer dan 35 jaar de hoogste isolatiewaarde, de meeste energiebesparing en de grootste verbetering van het comfort. Infraroodfoto’s (zie de kolom links onder ‘meer informatie’) laten het spectaculaire effect zien op de vloertemperatuur. Door de zeer hoge isolatiewaarde van de Thermoskussens en het feit dat de Thermoskussens nauwelijks warmte uitstralen naar de altijd koudere bodem onder ons huis wordt dit effect bereikt. De uitstraling van de Thermoskussens veroorzaakt bij andere materialen een permanent lek, waardoor deze vloeren maar langzaam op temperatuur komen, nooit zo warm kunnen worden en weer snel hun warmte verliezen. De superieure werking bleek onlangs weer bij een experiment met een woonboot, waarbij een deel van de vloer al geïsoleerd was met wol en een deel nog niet. De bewoners konden echter geen verschil voelen tussen beide delen. Voor de TV camera werden enkele banen wol verwijderd en vervangen door Thermoskussens.

 

Ons vloerisolatie systeem kan worden toegepast bij alle soorten vloeren. Ook als er onder de vloer een koude garage of kelder zit en zelfs als er geen kruipruimte aanwezig is. Ook bij vloeren die al met andere isolatiematerialen zijn geïsoleerd, kunt u met TonZon isolatiemateriaal uw vloer isoleren en genieten van een nog fijner binnenklimaat.


Complete aanpak van de kruipruimte


Veel kruipruimtes zijn vochtig of vaak zelfs nat. Het TonZon-systeem werkt tweeledig: het stopt de voortdurende verdamping van vocht uit kruipruimtebodem en het isoleert de vloer. Optrekkende kou en vochtproblemen behoren daardoor tot het verleden. Doordat de vloer nu veel warmer is, is die droger: geen schimmel, minder huisstofmijten.
Bericht geschreven door: marieke
Aantal keer gelezen: 1422x
Toegevoegd op: 2015-04-22 12:14:20
Laatst gewijzigd op: 2015-04-22 12:14:20

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen