Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Gratis voorruit vervangen met levenslange garantie | Berichten.org

Gratis voorruit vervangen met levenslange garantie

Wilt u de voorruit vervangen, nu er een lelijke barst in zit en u het gevaar loopt dat deze door zal scheuren? Het is niet langer veilig om met de auto de weg op te gaan, op het moment dat er een barst in de voorruit zit.

Het is dan van belang om deze te laten vervangen, de auto komt bij een te grote barst immers ook niet meer door de APK keuring. Een goede hersteller kan uw voorruit vervangen en biedt u vervolgens een levenslange garantie op de nieuwe ruit, zodat u zeker kunt zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gratis de voorruit vervangen

Wilt u gratis de voorruit vervangen? U kunt dit zonder kosten laten doen op het moment dat u een uitgebreide WA autoverzekering heeft. Het gaat dan om een Beperkt Casco (Plus) of een Allrisk dekking. In die gevallen bestaat er dekking voor ruitschade, de hersteller zal daarnaast ook het eigen risico tot €150 van u overnemen. Dit betekent dat er geen kosten verbonden zijn aan de nieuwe voorruit. Een voorruit vervangen draagt bij aan de veiligheid in de auto en op de weg, zonder dat u daarvoor de portemonnee hoeft te trekken.

Handige mobiele service door heel Nederland

Bovendien kunt u gebruik maken van een handige mobiele service door heel Nederland. U laat op die manier de voorruit vervangen met een levenslange garantie, zonder dat u daar aan de andere kant de weg voor op hoeft. Het is in plaats daarvan voldoende om aan te geven waar u zich bevindt en welk type auto u heeft. De hersteller komt gewoon naar u toe, om u op locatie op vlotte wijze van dienst te kunnen zijn. U laat op die manier de voorruit vervangen, zodat u daarna weer veilig de weg op kunt. 


Bericht geschreven door: Jeroen2121
Aantal keer gelezen: 867x
Toegevoegd op: 2015-03-11 15:28:20
Laatst gewijzigd op: 2015-03-11 15:28:20

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen