Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/berichte/domains/berichten.org/public_html/include/confiq.php on line 9
Wat kan je allemaal met trespa schroeven bevestigen? | Berichten.org

Wat kan je allemaal met trespa schroeven bevestigen?

Trespa schroeven zijn heel gemakkelijk om onder andere trespaplaten mee te bevestigen. Dit kun je doen met een bitje en een accu-boormachine of een hand schroevendraaier. Trespa schroeven worden over het algemeen het meest gebruikt om trespaplaten te bevestigen. Dit komt ook omdat dit een van de meest bekende soorten plaatmateriaal is.

Toch kun je trespa schroeven ook heel goed gebruiken voor andere soorten kunststof platen. Het handige van deze trespa schroeven is de gekleurde laag die op de kop van de schroef zit. Deze kleuren zijn hetzelfde als van de verschillende soorten kunststof platen.

Met trespa schroeven krijg je allerlei soorten kunststofplaten gemakkelijk bevestigd

 

Trespa schroeven zijn speciaal gemaakt om verschillende soorten kunststof platen zoals trespa te kunnen bevestigen. Dat bevestigen is echt helemaal niet zo moeilijk. Als je weet waar je op moet letten heb je met de trespa schroeven alle soorten kunststof platen heel snel bevestigd. Ga je met trespa schroeven aan de slag zorg dan dat je eerst dat je de gaten voor de schroeven voor boort in de kunststof plaat. Deze schroeven gebruik je dus voor allerlei plaatmaterialen met een kunststof laag. Toch blijft de ondergrond van de plaat hout. Het is algemeen bekend dat hout moet kunnen werken. Daarom moet je de gaten voorboren als je dit plaatmateriaal met de trespa schroeven wil bevestigen. Als je dit niet doet en het hout gaat toch werken dan kunnen je trespa schroeven afbreken.

Trespa schroeven gebruik je om allerlei soorten plaatmateriaal met een kunststof laag te bevestigen


Je kunt met trespa schroeven heel gemakkelijk en goed allerlei plaatmateriaal met een kunststof laag bevestigen. Doordat je de kleur van de trespa schroef helemaal kunt afstemmen op de kleur van de plaat die je gaat gebruiken, krijg je naast een stevige bevestiging ook een mooi geheel en een prachtig eindresultaat.


Bericht geschreven door: Niels
Aantal keer gelezen: 1063x
Toegevoegd op: 2015-02-05 12:02:31
Laatst gewijzigd op: 2015-02-05 12:02:31

De copyrights van Berichten.org zijn van toepassing! artikelen schrijven en geld verdienen